Camping Sint Maartenszee
Vakantiehuisje in de duinen

Vakantiehuisje in de duinen

 • Direct grenzend aan de duinen
 • Geschikt voor 2 tot max. 8 personen
 • Diverse (glamping) accommodaties

Een duinhuisje huren in Sint Maartenszee

Een accommodatie huren op een duincamping in Nederland, wie wil dat nu niet? Zo geniet je namelijk van alle faciliteiten die onze ANWB camping te bieden heeft, maar dan wel terwijl je verblijft in comfort in een vakantiehuisje. En die vakantiehuisjes liggen dírect aan de duinen! Daarachter ligt het strand, daar ben je al met zo'n 15 minuten lopen. Er is een verscheidenheid aan accommodaties te huur. Kies je voor een strandbungalow, woodlodge, trekkershut, villa, duolodge, duinlodge of vogelnestje? Kort samengevat: bij Sint Maartenszee is er een vakantiehuisje in de duinen voor ieder gezelschap!

Een duinhuisje huren in Noord-Holland

Je hebt een ruime keuze aan accommodaties op onze camping grenzend aan de duinen. Ons park is ideaal voor natuurliefhebbers, je staat namelijk al met 15 minuten wandelen op het strand en het uitstrekte duingebied is het ontdekken waard. Check onze mogelijkheden:

  Geschikt voor maximaal 8 personen

  Je kunt bij ons met 2 tot maximaal 8 personen een duinhuisje huren. Dus of je nu met je partner, gezin of vrienden komt? Er is een accommodatie voor jouw gezelschap!

  Back to nature of luxe

  Of je nu graag back to basic vakantie wilt vieren in een trekkershut of juist kiest voor luxe in een vogelnestje of in de Villa Bos: bij Camping Sint Maartenszee zit je goed!

  Optioneel huisdiervriendelijk

  In een groot deel van de accommodaties is je huisdier van harte welkom! Onze duincamping in Nederland is ook ingericht voor je huisdier met onder andere een heuse hondendouche.

Onze tips in de omgeving van jouw duinlodge

Op Camping Sint Maartenszee hoef jij je niet snel te vervelen. Speel een potje duingolf, schuif aan bij Restaurant De Duinerij en je kinderen leven zich uit in de speeltuin met airtrampoline. Vanaf onze duincamping in Nederland onderneem je bovendien diverse uitjes. Natuurlijk mag een bezoek aan het strand niet ontbreken. Maar ook het duingebied is heerlijk om in te wandelen of te fietsen. Plaatsjes als PettenSchagen, Callantsoog en Julianadorp zijn ook het bezoeken waard en hebben allemaal een andere charme. De regio staat ook bekend om haar bollenvelden in het voorjaar. Bezoek daarom in het bloeiseizoen Bloeiend Zijpe; een lust voor het oog! 

Onze faciliteiten

 • Restaurant De Duinerij
 • Duingolf
 • Speeltuinen
 • Fiets- en bolderkarverhuur
 • Hondendouche
 • Supermarkt

Hier vind je onze camping in de duinen ⤵

Dit vroegen gasten ons ⤵

Welke camping ligt aan de kust in de duinen?

Camping Sint Maartenszee! Hier kun je heerlijk kamperen, maar huur je ook een vakantiehuisje in de duinen. Of je nu met 2 of 8 personen bent: geen probleem! Er is altijd een passende accommodatie aan de kust. Op steenworp afstand liggen de duinen en met een korte wandeling van 15 minuten door de duinen sta je al op het strand. 

Op welke camping huur ik een huisje in de duinen?

Dat doe je bij Camping Sint Maartenszee. Je hebt de keuze uit strandbungalows, woodlodges, trekkershutten, villa's, duolodges, duinlodges en vogelnestjes. Bovendien is ook je hond welkom in een groot deel van de acocommodaties.