Camping Sint Maartenszee
Camping Julianadorp

Camping Julianadorp

 • Op 15 kilometer van Julianadorp
 • Kampeerplaatsen en accommodaties
 • 1 kilometer naar het strand door de duinen

Vorstelijk genieten op onze camping bij Julianadorp

Julianadorp, een koninklijke badplaats gezien de vernoeming naar koningin Juliana, is een fijne vakantiebestemming aan de Noord-Hollandse kust. Camping Sint Maartenszee ligt op zo'n 15 kilometer van dit gezellige dorp. Op onze camping nabij Julianadorp kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Waar je ook voor kiest, het strand is altijd dichtbij! Onze ANWB camping grenst direct aan de duinen en het strand ligt op slechts 15 minuten lopen. Een vakantie in de omgeving van Julianadorp is leuk in ieder jaargetijde. Ontdek de bloeiende bloemen in het voorjaar, geniet van het strand in de zomer en ga heerlijk uitwaaien en fietsen en wandelen in de nazomer. Graag tot ziens bij Camping Sint Maartenszee!

Kamperen bij Julianadorp

Op onze camping nabij Julianadorp aan zee huur je diverse soorten kampeerplaatsen. Zo is er voor iedere kampeerder een plekje te vinden! Wist je dat je zelfs met privé sanitair vakantie kunt vieren bij ons? Huur dan één van de privé badkamers.

 • 6 of 10 ampère stroom
 • Gedeeld of eigen water- en afvoerpunt
 • Huisdiervriendelijk
 • Voor de tent, camper, caravan of vouwwagen
 • Bijzettentje is optioneel toegestaan

Vakantiehuisje huren bij Julianadorp

Wel vakantie vieren op een camping maar dan met wat meer comfort? Huur dan een vakantiehuisje nabij Julianadorp aan zee! Je hebt keuze uit woodlodges, duinlodges, vogelnestjes, trekkershutten en meer. En dat direct grenzend aan de duinen.

 • Geschikt voor 2 - 8 personen
 • Huisdiervriendelijk
 • Met eigen badkamer of nabij toiletgebouw
 • Duinlodges, trekkershutten, strandbungalows etc.
 • Optioneel met WiFi

Sfeerimpressie van onze camping nabij Julianadorp aan zee 📸

Een heerlijke vakantie in de omgeving van Julianadorp

Op onze camping geniet je vooral van rust maar er is ook ruimte voor vermaak! Sla een balletje op de duingolfbaan, de kinderen leven zich uit in de speeltuin, op de grote airtrampoline of op het sportveld. Ook kun je heerlijk aanschuiven in het restaurant van onze camping bij Julianadorp en is er een winkel voor je dagelijkse boodschappen en verse broodjes. 

Er valt ook zoveel te beleven in de omgeving van Camping Sint Maartenszee. Julianadorp zelf heeft een gezellig centrum en ligt achter de duinen. Julianadorp aan zee ligt pal naast het strand en maakt een dagje strand erg aantrekkelijk! Wil je naar onze camping bij Julianadorp met je hond? Goed idee! Aangezien je al met 15 minuten op het strand staat vanaf onze camping, kun je hier lange wandelingen maken met je trouwe viervoeter. Er zijn bovendien enkele hondenlosloopgebieden in de buurt. De omgeving van Julianadorp staat ook bekend om haar bloemen in het voorjaar. Bezoek vooral Bloeiend Zijpe! Een lust voor het oog. Duizenden verschillende soorten bloemen staan in lange bloemenvelden te bloeien. 

Hier vind je Camping Sint Maartenszee 📍

Dit vroegen onze gasten ons ⤵

Welke camping nabij Julianadorp ligt aan het strand?

Camping Sint Maartenszee op zo'n 15 kilometer van Julianadorp! Direct achter de duinen en je hoeft maar 15 minuten te lopen tot je met je voeten in het zand van het strand staat. Bij ons kun je kamperen of een vakantiehuisje huren nabij Julianadorp aan zee. 

Kan ik ook last minute een vakantie nabij Julianadorp boeken?

Ja hoor! Geen probleem bij Camping Sint Maartenszee. Onze camping nabij Julianadorp is een ideale last minute bestemming voor een vakantie nabij dit gezellige Noord-Hollandse dorp. Je bent er bovendien zo, het is maar zo'n 15 kilometer fietsen! En met uitzichten over de duinen en mooie doorkijkjes is dat geen straf.