Camping Sint Maartenszee
weekend weg aan zee

Geniet van een weekendje weg aan zee

  • Rustige camping aan de Noordzeekust
  • Unieke verblijfsmogelijkheden
  • Op loopafstand van het strand

Weekendje weg aan zee in Nederland

Ben jij echt even toe aan een weekendje weg? Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur in een rustgevende omgeving? Ontdek dan de ruime kampeerplaatsen en bijzondere vakantiehuisjes van Camping Sint Maartenszee! Hier verblijf je in een natuurrijke omgeving op slechts een kwartier lopen van het strand en de Noordzee. Dankzij de schitterende omgeving en onze fijne parkfaciliteiten zoals een golfbaan en een pannakooi zal jouw weekend weg aan zee onvergetelijk worden!

Vind jouw ideale weekend weg aan zee:

Uniek overnachten tijdens jouw weekendje weg

Bij Camping Sint Maartenszee kun je verblijven op ruime kampeerplaatsen in een groene omgeving. Deze variëren in grootte van 50 tot 150 m² zodat je met je tent, caravan of camper kunt verblijven. Vlak bij de kampeerplaatsen vind je twee moderne sanitairgebouwen, hier kun je optioneel ook privé sanitair huren. Het kampeergevoel ervaren maar dan wel met alle gemakken van thuis? Overnacht dan in een comfortabel vakantiehuis. Wij hebben een ruim aanbod aan bungalows, lodges, hutten en zelfs een romantisch vogelnestje. Dit is een unieke glamping tent voor 2 personen. Er is dus altijd een accommodatie die aan jouw wensen voldoet! Waar ga jij verblijven tijdens jouw weekendje weg aan zee?

Verblijven op onze camping aan zee:

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Duin- en woodlodges
  • Trekkershutten
  • Strandbungalows
  • Vogelnestje
  • Villa Bos

Doen en beleven tijdens jouw vakantie aan zee

Jong en oud zal zich urenlang vermaken op onze camping dankzij onze uitstekende parkfaciliteiten. Zo hebben wij uitdagende speeltuinen, een gave pannakooi met basketbalveld en kun je elkaar uitdagen op de unieke duingolfbaan. Een weekendje of midweek weg aan zee is natuurlijk niet compleet zonder een mooie wandeling door de duinen of over het strand. Op onze camping kun je ook een fiets huren om de omgeving mee te verkennen. Na een actieve dag kun je heerlijk bijkomen met een hapje en een drankje bij Restaurant De Duinerij. Wat ga jij ondernemen tijdens jouw weekendje weg?

Hier zijn wij te vinden:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🏖️ Wat is er te doen in de omgeving?

De mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos! Maak een mooie strandwandeling, fiets door de duinen of geniet van de zonsondergang met een drankje. In het voorjaar kun je de prachtige bloemen bewonderen van Bloeiend Zijpe.

🧒 Is er genoeg te doen voor kinderen?

Kinderen zullen zich eindeloos vermaken op onze camping! Klauteren in de speeltuin, basketballen in de pannakooi of golfen in de duinen; bij ons kan het allemaal! Gave activiteiten in de omgeving zijn het Zuiderzeemuseum en Landgoed Hoenderdaell.