Camping Sint Maartenszee
Camping omgeving Schagen

Camping omgeving Schagen

  • 15 minuten rijden van Schagen
  • Honden zijn welkom
  • Op 15 minuten lopen van het strand

Camping in de omgeving van Schagen

Wil je graag op kamperen vlak bij Schagen? Kom dan verblijven op Camping Sint Maartenszee en geniet van de prachtige duinen, het heerlijke strand en het gezellige Schagen. Met 15 minuten rijden bevind je je al in Schagen en geniet je op één van de terrasjes! Kampeer je bij ons? Dan heb je mogelijkheid om te kamperen met jouw eigen caravan, camper of tent en kan zelfs de hond mee! Wil je graag een luxere vakantie? Huur dan één van de lodges, trekkershutten, strandbungalows of bosvilla's. Kortom, de keuze is reuze op deze camping in de buurt van Schagen!

To do's op onze camping nabij Schagen

Op de kampeerveldjes van Camping Sint Maartenszee is jouw hond altijd welkom, er is zelfs een hondendouche aanwezig voor de trouwe viervoeters! De omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling met de hond door de prachtige duinen en langs de meren naar het uitgestrekte strand, om daar even heerlijk uit te waaien. Ook op het park is genoeg te beleven zoals onder andere een restaurant met terras, grote speeltuinen en duingolf. Kortom, jouw vakantie in de omgeving van Schagen met hond is écht een vakantie voor het hele gezin!

Een greep uit de faciliteiten⤵

  • Restaurant De Duinerij
  • Duingolf
  • Hondendouche
  • Fietsverhuur
  • Speeltuinen

Jouw kampeervakantie nabij Schagen

Of je met jouw eigen camper komt, caravan of tent, bij Camping Sint Maartenszee is voor iedereen plek! Wil je graag je hond mee op vakantie? Bij onze camping in de omgeving van Schagen is de trouwe viervoeter altijd van harte welkom, ook in de duinen en op het strand van Sint Maartenszee. Binnen 15 minuten rijden bevind je je in Schagen en loop je door de het prachtige dorp. Breng een bezoekje aan  het herbouwde Slot Schagen, bezoek het interessante automuseum of laat je kinderen uitrazen in Monkey Town. Kortom, tijdens jouw vakantie nabij Schagen verveel je je nooit!

Boek hier jouw vakantiehuisje nabij Schagen⤵

Wat mensen ons vroegen⤵

⛺ Welke kampeermogelijkheden zijn er op deze camping nabij Schagen?

Bij Camping Sint Maartenszee zijn er diverse mogelijkheden om te kamperen. Bij ons zijn er kampeerplekken tot wel 150 m². Kom je met een tent? Dan zijn daar speciale plekken voor mét stroom. Voor de vakantiegangers met een camper zijn er aparte camperplekken.

🚴 Welke faciliteiten zijn er bij Camping Sint Maartenszee?

Bij onze camping vlak bij Schagen is er de mogelijkheid om prachtige fiets- en wandelroutes te verkennen in de omgeving. Op het park is er een restaurant met terras, zijn er speeltuinen, kan je een fiets huren en is er zelfs een hondendouche voor jouw trouwe viervoeter!