Camping Sint Maartenszee
Camping aan het strand

Geniet van een strandvakantie in Nederland

 • Camping in de duinen
 • 15 wandelminuten van het strand
 • Beachbus bij mooi weer

Kamperen op onze camping nabij het strand in Noord-Holland

Als je een camping aan het strand zoekt dan ben je bij Camping Sint Maartenszee aan het juiste adres. Om op het strand te komen hoef je alleen maar de duinen over te steken. Binnen 15 minuten wandel je ernaar toe, maar bij mooi weer kan je ook de beachbus nemen. Op onze strandcamping kan je kamperen op ruime kampeerplaatsen, maar je kunt ook overnachten in een van de accommodaties voor 8 personen. Het prachtige duingebied nodigt bovendien uit voor een heerlijke wandeling, fietstocht of een potje duingolf. Wanneer mogen wij jullie verwelkomen?

Kamperen of overnachten in een accommodatie?

Bij Camping Sint Maartenszee hebben wij verschillende kampeerplaatsen en accommodaties met een groot voordeel; ze liggen allemaal op loopafstand van de zee. Bij ons kan je kamperen op onder andere ruime tent-, camper-, basis en comfortplaatsen. Naast onze kampeerplaatsen hebben wij ook diverse accommodaties op onze camping nabij de kust, denk aan een duinlodge, woodlodge en een trekkershut. Er is op onze strandcamping voor iedereen een passende overnachting te vinden.

Onze kampeerplaatsen:

  Hondvriendelijk

  Op onze strandcamping is een hondendouche aanwezig.

  Luxe sanitair

  Met onder andere toiletten, douches, wastafels en baby- en kindersanitair.

  Nabij de Noordzee

  Sint Maartenszee ligt tussen de duinen van Noord-Holland.

Zoek en boek jouw strandvakantie ⤵

To do's tijdens jouw vakantie in Sint Maartenszee

Het strand is de ideale locatie voor watersport. Kom bijvoorbeeld surfen, kitesurfen of suppen. Natuurlijk kan je ook een verfrissende duik nemen of heerlijk relaxen op het strand. Het duingebied is het ontdekken waard, hier kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Of speel een potje golf in de duinen of ontdek het prachtige Bloeiend Zijpe; de meest gekleurde bloemenvelden van Nederland. Ook zijn er vele kinderuitjes in de omgeving, breng een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell en Attractiepark de Goudvis. Of bezoek omliggende plaatsen zoals Callantsoog, Groet of Julianadorp. Na een dag vol plezier kan je terecht in ons restaurant De Duinerij voor een hapje en drankje. 

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Duingolf
 • Fiets- en bolderkarverhuur
 • Restaurant De Duinerij
 • Speeltuinen
 • Supermarkt
 • Wasserette

Wat onze gasten ons vroegen

Hoe ver is het lopen naar het strand?

Vanaf Sint Maartenszee is het nog 1,3 km wandelen naar het strand. Deze mooie route door de duinen loop je in minder dan 15 minuten. Als het mooi weer is rijdt er ook een beachbus die je op het strand afzet.

Mag mijn hond mee naar jullie strandcamping?

Op onze ruime kampeerplaatsen en in sommige accommodaties is jouw hond van harte welkom. Wel moet, op onze strandcamping, je hond aangelijnd zijn. Maak samen heerlijke wandelingen door de duinen en op het strand.

Kan ik ook last minute bij jullie verblijven?

Jazeker, ook last minute ben je bij ons van harte welkom voor jouw strandvakantie. Vanaf je ruime kampeerplaats of comfortabele accommodatie sta je binnen 15 minuten op het strand.