Camping Sint Maartenszee
camping petten

Rustige camping nabij Petten

  • Natuurrijke camping aan zee
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Op slechts 5 km van Petten

Vier vakantie op een camping vlak bij Petten

Kom helemaal bij in een oase van rust bij Camping Sint Maartenszee! Onze prachtige camping ligt midden in een duinlandschap op loopafstand van het strand van Sint Maartenszee. Je kunt hier overnachten op een ruime kampeerplaats of in een aangename accommodatie. Op onze camping kun je een potje duingolf spelen, een fiets of bolderkar huren of een heerlijk hapje eten in ons smakelijke restaurant. Op slechts 5 kilometer van onze camping ligt het gezellige dorpje Petten met een prachtig dorpsplein, mooie wandelroutes en bijzondere gebouwen. Kom jij ook genieten op onze camping vlak bij Petten?

 

Comfortabel overnachten op onze camping

Beleef een fijne kampeerervaring bij Camping Sint Maartenszee! Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen in een groene omgeving. Je kunt komen kamperen met je tent, caravan of camper. Wij bieden twee moderne sanitairgebouwen, hier kun je ook je eigen privé sanitair huren. Naast kamperen kun je ook verblijven in een van onze gezellige accommodaties. Deze zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn voorzien van een complete inrichting. Je hebt een ruime keuze uit villa's, lodges, bungalows en hutten. Huisdieren zijn welkom op al onze kampeerplaatsen en in een aantal van onze accommodaties. Welk verblijf heeft jouw voorkeur?

To do's tijdens jouw vakantie bij Petten

Er is van alles te beleven op onze camping aan de Noordzeekust! Kinderen vermaken zich in de uitdagende speeltuinen, op de airtrampoline of tijdens een gezellig spelletje duingolf. Ook verhuren wij fietsen en bolderkarren om de natuurrijke omgeving mee te verkennen. Ontdek de indrukwekkende duinen, het heerlijke strand en de uitgestrekte kustlijn. Op slechts 15 minuten fietsen van onze camping ligt Petten; een van de mooiste badplaatsen van Nederland. Hier kun je een ontspannen aan het strand, winkelen of culinair genieten in een van de heerlijke restaurants. Wat je ook gaat ondernemen; een verblijf op onze camping bij Petten is er een om nooit te vergeten!

 

De leukste tips in Petten:

  • Winkelen in het centrum
  • Wandelen naar het strand
  • Voormalige kerk bezoeken
  • Monument Palendorp bekijken
  • Culinair genieten
 

Dit vroegen andere gasten:

• Hoe ver is het vanaf jullie camping naar het strand?

Onze natuurrijke camping ligt op slechts 15 minuten lopen van het strand. De route loopt door een prachtig duinlandschap. Er rijdt eventueel ook een beachbus die je op het strand kan afzetten.

• Kan ik mijn hond meenemen naar jullie camping?

Op onze camping is je hond ook van harte welkom! Al onze kampeerplaatsen zijn huisdiervriendelijk en in een aantal van onze accommodaties zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Bij het strand van Sint Maartenszee zijn twee losloopgebieden voor honden, deze zijn met borden aangegeven.