Camping Sint Maartenszee
Camping Noord Holland met hond

Camping met hond

  • Op 15 min. lopen van het strand
  • Hondendouche aanwezig
  • Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen en accommodaties

Camping in Noord-Holland met je hond

Een vakantie aan de kust is natuurlijk niet compleet zonder je trouwe viervoeter. Ontdek daarom onze kleine camping in Noord-Holland samen met je hond! Op Camping Sint Maartenszee is je huisdier -mits aangelijnd- van harte welkom op onze kampeerplaatsen en in een groot deel van de accommodaties. Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan. En wist je dat het strand ook heel dichtbij is? Met 15 minuten lopen door de duinen sta je al met je voeten in het zand. Kamperen met je hond aan zee wordt bij ons nog aantrekkelijker gemaakt, want na een lange dag op het strand kun je je hond afdouchen bij de hondendouche. Zo duikt iedereen fris gewassen het bed (of de mand) in! Dat wordt genieten tijdens jouw vakantie bij Camping Sint Maartenszee.

Een sfeerimpressie van kamperen met je hond aan zee 📸

Kamperen of een vakantiehuisje huren bij Camping Sint Maartenszee

Kamperen met je hond aan zee doe je bij ons op ruime kampeerplaatsen. We beschikken over speciale plaatsen voor tenten en campers. Maar je kunt ook terecht op de basis-, comfort-, comfort L, en comfort XL plaatsen. Je beschikt altijd over een stroomaansluiting en een eigen of gedeeld watertappunt. Liever op vakantie met iets meer comfort?  Huur dan een accommodatie met je hond op onze camping! Je huisdier is van harte welkom in de duinldoges, woodlodges, trekkershutten en de Villa Bos. Je huurt al een accommodatie vanaf 2 tot maximaal 8 personen aan de kust.  

Onze faciliteiten

  • Hondendouche
  • Restaurant De Duinerij
  • Duingolf
  • Fietsverhuur
  • Speeltuinen
  • Supermarkt & wassette

Jouw vakantie met je trouwe viervoeter aan de kust

Het strand van Sint Maartenszee beschikt over 2 hondenlosloopgebieden waar je hond het hele jaar door kan ravotten. Vanaf onze camping in Noord-Holland loop je met je hond zo het strand op. Tussen paal 14.500 en 17.100 (rechts van de strandopgang) en paal 18.200 en 20.000 (links van de strandopgang) bevinden zich de losloopgebieden. Op het reguliere strand mag je hond tussen 1 oktober en 1 april de hele dag loslopen. Tussen 1 april en 1 oktober moet je hond tussen 09.00 uur en 19.00 uur worden aangelijnd.

Vanaf je kampeerplaats of vanuit je vakantiehuisje aan zee met de hond is ook de omgeving het ontdekken waard. In de omgeving van Camping Sint Maartenszee kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen. Wandel door de uitgestrekte duinen of over het strand. Het Juttersmuseum is ook een aanrader! Je hond is hier aangelijnd van harte welkom. Ontdek de gevonden schatten uit de zee in combinatie met hedendaagse kunst. Echt een bezoek waard. 

Let op! Helaas is je hond niet in alle natuurgebieden en bij alle uitjes welkom. Vraag bij de receptie naar onze tips.

Boek jouw vakantie op onze camping in Noord-Holland met jouw hond

Veelgestelde vragen over een vakantie met de hond

Wat zijn leuke plaatsen om te ontdekken vanaf Camping Sint Maartenszee met mijn hond?

Rondom het gezellige Sint Maartenszee liggen nog vele andere dorpen en steden die het ontdekken waard zijn samen met je trouwe viervoeter zoals Alkmaar. Breng een bezoekje aan Schagen, een sfeervolle stad met dorps karakter. Of ga een dagje naar Callantsoog, een van de oudste badplaatsen van Nederland. 

Wat is een leuke camping met mijn hond in Noord-Holland?

Camping Sint Maartenszee! Bij ons kampeer je op fijne kampeervelden welke van alle gemakken voorzien zijn met luxe sanitair. Je hond is op alle velden van harte welkom. En het grote sanitairgebouw beschikt tevens over een hondendouche voor je trouwe viervoeter!