Camping Sint Maartenszee
ANWB camping aan zee

Vier vakantie op onze ANWB camping in Noord-Holland

  • ANWB camping aan zee
  • Nabij het strand
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Op en top genieten op onze ANWB camping aan zee

Bent u op zoek naar een kleinschalige ANWB camping? Ontdek Camping Sint Maartenszee. Ons park is door de ANWB met 3.5 ster beloont en is geschikt voor jong en oud. Vanaf ons park loopt u via een duinpad in 15 minuten het strand op, natuurlijk kunt u ook onze beachbus nemen bij mooi weer. Op onze strandcamping kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen of overnachten in een van de diverse accommodaties. Op ons park vindt u allerlei faciliteiten, van een supermarkt tot speelvoorzieningen, een restaurant en een duingolfbaan. Wanneer komt u onze ANWB camping aan zee ontdekken?

Proef de sfeer op onze camping aan zee ⤵

Uw overnachting op onze ANWB camping 

Op onze ANWB camping in Noord-Holland kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen. Hierbij kunt u kiezen uit tent-, camper-, basis- en comfortplaatsen. Deze kunt u uitbreiden met privé sanitair. Daarnaast heeft het centrale sanitairgebouw speciaal sanitair voor kinderen. Wist u dat u ook kunt kamperen met uw hond? Speciaal hiervoor hebben wij een hondendouche zodat u uw hond kunt wassen voordat hij de tent, caravan of camper in gaat. Ook kunt u overnachten in een accommodatie, zoals een strandbungalow, woodlodges of een villa met maximaal 8 personen. Waar u ook voor kiest, vanaf uw accommodatie of kampeerplaats op onze ANWB camping bent u altijd vlakbij zee.

Een greep uit onze faciliteiten:

  • Duingolf
  • Fiets- en bolderkarverhuur
  • Restaurant De Duinerij
  • Speeltuinen
  • Supermarkt
  • Wasserette

Boek uw verblijf op onze ANWB camping ⤵

De leukste activiteiten tijdens uw vakantie

Tijdens uw verblijf op onze ANWB camping aan zee kunt u natuurlijk de prachtige duin omgeving ontdekken. Dit kunt u zowel fietsend als wandelend doen op een van de vele routes. Geen fiets bij u? Geen probleem u kunt er een huren op onze ANWB camping. Ook zijn er vele activiteiten aan de kust te doen. Denk bijvoorbeeld aan watersporten zoals surfen, kitesurfen en suppen. Natuurlijk kunt u ook heerlijk zwemmen, zonnen of uitwaaien op het stand. Liever een cultureel uitje? Bezoek dan plaatsen zoals Callantsoog, Groet of Julianadorp. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de omgeving met Landgoed Hoenderdaell en Attractiepark de Goudvis. Bij terugkomst kunt u heerlijk genieten van een hapje en drankje in ons Restaurant De Duinerij. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Hier vindt u onze kleinschalige ANWB camping ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hoe ver is het strand van de camping?

Vanaf Sint Maartenszee loopt u in een kwartier naar het strand. De mooie duin route is ongeveer 1,3 kilometer lang. Liever niet wandelen? Bij mooi weer rijdt er vanaf ons park een bus die uw afzet op het strand.

Kan ik ook last minute verblijven op jullie camping?

Soms wilt u er last minute tussen uit. Ideaal is het dan dat u op onze ANWB camping in Noord-Holland ook last minute kunt verblijven. Boek nu last minute een ruime kampeerplaats of comfortabele accommodatie.