Camping Sint Maartenszee
Last minute naar Noord-Holland

Last minute naar Noord-Holland

 • Gelegen nabij de zee in Noord-Holland
 • Ideaal voor natuurliefhebbers
 • Kampeerplaatsen en accommodaties

Last minute genieten aan zee

Wil jij er last minute even tussenuit? Misschien wel omdat de temperaturen ideaal zijn of omdat je even heerlijk wilt uitwaaien bij minder mooi weer. Je bent dan op onze camping aan het juiste adres. Niet alleen hebben we een gevarieerd aanbod ruime kampeerplaatsen, maar ook accommodaties zoals onder andere strandbungalows en duinlodges. Wanneer je kiest voor een last minute vakantie in Noord-Holland bij Camping Sint Maartenszee dan weet je een ding zeker; het strand is altijd dicht bij! Binnen 15 minuten loop je vanaf je verblijf door de duinen naar de kust. Dat is pas echt op en top genieten tijdens je vakantie!

Vind jouw perfecte verblijf aan zee ⤵

Waarom kamperen bij Sint Maartenszee?

  Nabij de Noordzee

  Sint Maartenszee ligt tussen de duinen van Noord-Holland. Binnen 15 minuten lopen sta je op het strand van de Noordzee. Ook rijdt er een beachbus naar het strand.

  Ruime kampeerplaatsen

  Bij Sint Maartenszee kies je ook last minute uit basis-, comfort-, tent- en camperplaatsen. Deze zijn ruim opgezet en voorzien van afvoer en stroom.

  Luxe sanitair

  Camping Sint Maartenszee beschikt over twee verwarmde sanitairgebouwen met toiletten, douches, wastafels en baby- en kindersanitair.

  Hondvriendelijk

  Kamperen met je hond? Ook dat kan last minute op onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen. Ook is er een hondendouche aanwezig.

Of toch liever last minute overnachten in een accommodatie?

Bekijk dan eens ons diverse aanbod accommodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een van de strandbungalows, woodlodges, duinlodges of in een van de trekkershutjes. In totaal kan je met maximaal 8 personen overnachten in een accommodatie tijdens jouw last minute vakantie in Noord-Holland.

Jouw last minute vakante in Noord-Holland

Tijdens je last minute vakantie in Noord-Holland bij Camping Sint Maartenszee hoef jij en je gezelschap zich niet te vervelen. Niet alleen hebben we faciliteiten zoals speeltuinen, duingolf en een restaurant. Ook de omgeving is prachtig. Huur bijvoorbeeld fietsen en ontdek het mooie duinlandschap en fiets langs de kustlijn. Of maak een natuurwandeling door de duinen, langs grote meren, moerrassen en bloemrijke graslanden. Ook zijn er vele uitjes in de omgeving zoals het Zuiderzeemuseum, Landgoed Hoenderdaell en Land van Fluwel die het bezoeken waard zijn. Of bezoek een van de omliggende steden zoals Den Helder of Alkmaar. Kortom, er is van alles te doen tijdens jouw last minute vakantie in Noord-Holland.

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Duingolf
 • Fietsverhuur
 • Restaurant De Duinerij
 • Speeltuinen
 • Supermarkt
 • Wasserette

Ontdek de omgeving en alle faciliteiten ⤵

Wat eerdere gasten ons ook vroegen

Waar kan ik last minute in Noord-Holland aan de kust overnachten?

Camping Sint Maartenszee is de camping voor een ideale last minute kustvakantie. Binnen 15 minuten wandelen vanaf je ruime kampeerplaats of comfortabele accommodatie op onze camping ben je op het prachtige strand van Noord-Holland.

Kan ik op jullie camping ook overnachten in een accommodatie?

Jazeker, naast onze ruime en diverse kampeerplaatsen hebben we ook verschillende accommodaties zoals wood-, duin-, en duolodges, vogelnestjes, strandbungalows, villa bos en trekkershutten. In totaal kan je met 8 personen overnachten in een accommodatie op onze camping, ook last minute!