Camping Sint Maartenszee
Kamperen

Kamperen tussen de duinen

 • Ruime kampeerplaatsen
 • Kamperen tussen de duinen
 • Optioneel met privé sanitair

Kamperen in rust bij Sint Maartenszee

Voor een kampeervakantie in Noord-Holland tussen de duinen ben je bij Camping Sint Maartenszee aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten kampeerplaatsen, zoals basis-, comfort-, tent- en camperplaatsen. Op de camping staan twee sanitair gebouwen, waar je ook je eigen privé sanitair kan huren. Ideaal voor als je met je kinderen gaat kamperen; de sanitair gebouwen beschikken over een babybadje, kindersanitair en een familiedouche. Wist je dat je alleen de duinen hoeft over te steken om al aan het strand te zijn? Dat is pas echt genieten van een heerlijke vakantie aan zee en dat in Nederland. Wanneer kom jij kamperen bij Sint Maartenszee?

Camper Comfort (met stroom en water)

Camper Comfortplaatsen voor campers tot 9 meter
Meer

Comfortplaats Small (50-70m2)

Kleine comfortplaats (50-70m2)
Meer

Comfortplaats XL

Comfort extra large 125 - 150m2
Meer

Comfortplaats

Comfortplaats van 80 - 100m2
Meer

Basisplaats

Basisplaats ca. 70m2 met stroomaansluiting
Meer

Comfortplaats L

Comfortplaats large 100 - 125m
Meer

Jouw kampeervakantie in Noord-Holland:

  Luxe sanitair

  Camping Sint Maartenszee beschikt over twee verwarmde sanitairgebouwen met toiletten, douches, wastafels en baby- en kindersanitair.

  Hondvriendelijk

  Kamperen met je hond? Ook dat kan bij Sint Maartenszee. Op alle kampeerplaatsen is je hond van harte welkom. Ook is er een hondendouche aanwezig op de camping.

  Nabij de Noordzee

  Sint Maartenszee ligt tussen de duinen van Noord-Holland. Binnen 15 minuten lopen sta je op het strand van de Noordzee. Ook rijdt er een beachbus naar het strand.

Genieten aan de kust

Kamperen, dat wil je natuurlijk op een mooie locatie. Wat is er mooier dan om tussen de duinen te kamperen en zo het strand op te lopen? In de winter kan je hier uitwaaien en in de zomer kan je een heerlijke duik nemen. Fiets of wandel tijdens je vakantie door het prachtige duingebied. Er is nog meer te ontdekken in de omgeving naast de prachtige kustlijn. Denk aan uitjes naar het Zuiderzeemuseum of Landgoed Hoenderdaell. Ook op het park is genoeg te doen, denk aan een potje duingolf of ga met je kinderen spelen in de speeltuin. Er is genoeg te doen tijdens je kampeervakantie bij Sint Maartenszee in Noord-Holland.

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Duingolf
 • Fiets- en bolderkarverhuur
 • Restaurant De Duinerij
 • Speeltuinen
 • Supermarkt
 • Wasserette

Zoek en boek jouw perfecte kampeerplaats ⤵