Camping Sint Maartenszee
camping privé sanitair nederland

Camping met privé sanitair aan zee

  • Rustige camping aan zee
  • Kamperen met privé sanitair
  • In de duinen van Noord-Holland

Vakantie op een camping met privé sanitair

Aan de kust van Noord-Holland vind je Camping Sint Maartenszee; een rustige en natuurrijke camping in een prachtig duinlandschap. Op onze camping kun je verblijven in een comfortabele accommodatie en natuurlijk kamperen op een ruime kampeerplaats in een groene omgeving. Voor dat extra beetje comfort van thuis kun je je eigen privé sanitair huren bij onze sanitairgebouwen. Zo hoef je dit niet te delen met andere campinggasten! Op onze camping bieden wij diverse leuke faciliteiten zoals gave speeltuinen, een basketbalveld en een smakelijk restaurant. Je verblijft bij ons in de Noord-Hollandse duinen; een schitterende omgeving om eropuit te trekken voor een wandel- of fietstocht. Beleef een ontspannen vakantie om nooit te vergeten bij Camping Sint Maartenszee!

Jouw kampeerplaats op onze camping

Bij Camping Sint Maartenszee kun je verblijven op ruime kampeerplaatsen die geschikt zijn voor tenten, caravans en campers. Op alle kampeerplaatsen is je hond welkom, wij beschikken zelfs over een speciale hondendouche. We hebben twee verwarmde sanitairgebouwen. Hier vind je toiletten, douches, wastafels en sanitair voor baby's en kinderen. Het is mogelijk om privé sanitair te reserveren, je krijgt dan een privé badkamer die je niet met andere gasten hoeft te delen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. Vanaf je kampeerplaats sta je zo in de duinen van Noord-Holland. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Onze kampeerplekken:

  • Ruime en natuurrijke kampeerplaatsen
  • Optie voor privé sanitair
  • Huisdiervriendelijk
  • Op loopafstand van het strand

Ontdek de kust van Noord-Holland

Wanneer je op een ontspannen vakantie in Nederland wil is Camping Sint Maartenszee dé ideale locatie. Onze camping ligt midden in de duinen van Noord-Holland, een prachtige omgeving vol mooie wandel- en fietsroutes. Vanaf onze camping is het slechts een kwartier lopen naar het strand, hier kun je heerlijk uitwaaien en in de zomer kun je hier zonnen en zwemmen. Er zijn ook vele leuke uitstapjes te ondernemen in de omgeving. Ontdek de mooie verhalen van het Zuiderzeemuseum of wandel tussen de bijzondere dieren op Landgoed Hoenderdaell. Er is van alles te beleven op en rondom onze camping!

Hier zijn wij te vinden:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

• Bieden jullie ook plaatsen voor campers?

Op Camping Sint Maartenszee bieden wij ruime kampeerplaatsen die ook geschikt zijn voor campers. Deze zijn voorzien van een stroomaansluiting en waterafvoer en bevinden zich vlak bij de sanitairgebouwen waar je ook privé sanitair kunt huren.

• Is er op jullie camping genoeg te doen voor kinderen?

Onze camping is erg geschikt voor kinderen omdat wij leuke faciliteiten bieden zoals een gave speeltuin met airtrampoline en een pannakooi met basketbalveld. Verder kun je met het hele gezin een gezellig potje duingolfen op onze camping.