Camping Sint Maartenszee
Camping Groet

Camping Groet

 • Op slechts 15 min. lopen van het strand
 • Op 10 kilometer van Groet
 • Walhalla voor fietsers en wandelaars

Camping nabij Groet op korte afstand van het strand

Slechts 10 kilometer van het pittoreske Groet, een heerlijke vakantiebestemming aan de Noord-Hollandse kust, ligt Camping Sint Maartenszee. Op onze gezellige camping kun je fijn kamperen op ruime kampeerplaatsen op slechts 15 minuten lopen van het strand en de zee. Naast kamperen kun je ook kiezen voor een verblijf in een van onze accommodaties. Onze camping bij Groet is een walhalla voor fiets- en wandelliefhebbers. Via het veelzijdige duinlandschap vind je jezelf al snel in het gezellige centrum van Groet. Dit kleine dorpje heeft vele rijksmonumenten en het bekende witte kerkje is ook het bekijken waard. Hier geniet je van rust, vooral in vergelijking met 'grote broer' Schoorl. Dus wanneer kom jij kamperen nabij Groet op onze gezellige camping?

Vakantie vieren in de omgeving van Groet

Grenzend aan de duinen, vind je onze gezellige camping in de omgeving van Groet. Ben je een echte kampeerliefhebber? Dan heb je bij ons de keuze uit een verscheidenheid aan kampeerplaatsen. Kies je voor 6 of 10 ampère stroom, een eigen of gedeeld water- en afvoerpunt en wel of niet geschikt voor campers? Wil je wel het kampeergevoel ervaren maar dan wel met net wat meer comfort en luxe? Huur dan een vakantiehuisje nabij Groet op Camping Sint Maartenszee! Wat dacht je van de stoere woodlodge, knusse duolodge of het luxe vogelnestje? Je huurt bij ons een accommodatie voor 2 tot maximaal 8 personen. Zo is er voor ieder wat wils op onze camping bij Groet in Noord-Holland!

Een sfeerimpressie van een huisje huren of kamperen nabij Groet 📸

Onze tips in en rondom Groet

Hoewel Groet zelf een rustig, pittoresk Noord-Hollands dorpje is, wil dat natuurlijk niet zeggen dat er niets te ondernemen valt! We delen enkele van onze favoriete must-do's met je zodat jij een onbezorgde vakantie bij Groet tegemoet gaat!

  Fietsen en wandelen

  Het duinlandschap rondom Groet en Sint Maartenszee is adembenemend. Groet grenst aan de Schoorlse Duinen en Nederlands hoogste duinen vind je in dit gebied. Er lopen een tal van fiets- en wandelroutes in de verschillende duingebieden rondom onze camping bij Groet

  Het witte kerkje en monumenten

  In Groet vind je het witte kerkje uit de 18e eeuw naast diverse andere monumenten zoals het Raadhuis uit de 17e eeuw. In de dorpskern word je dan ook omringt door historie. Het kerkje biedt een uniek uitkijkpunt over duin, dijk, polder en zee en is dus een bezoek waard!

  Het strand

  Één van de grootste highlights is natuurlijk het strand! Vanaf jouw kampeerplaats of vakantiehuisje nabij Groet is het nog maar 15 minuten lopen naar het strand van Sint Maartenszee. Heerlijk zonnen, uitwaaien of wandelen met de hond!

Hier vind je onze camping bij Groet in Noord-Holland ⤵

Veelgestelde vragen door onze gasten

Waar kan ik op vakantie nabij Groet op een camping aan het strand?

Bij Camping Sint Maartenszee op 10 kilometer van Groet zit je aan het juiste adres! Onze camping ligt op slechts 15 minuten lopen van het strand! Of je er nu voor kiest een vakantiehuisje nabij Groet te huren of toch liever voor een kampeerplaats kiest: een strandvakantie is bij ons gegarandeerd!

Op welke camping bij Groet boek ik een last minute vakantie?

Bij Camping Sint Maartenszee! Op slechts 10 kilometer van Groet beleef je al een heerlijke last minute vakantie aan de Noord-Hollandse kust. Een bezoek aan het pittoreske Groet is zo gemaakt maar ook heerlijke fiets- en wandeltochten onderneem je in de omgeving.