Camping Sint Maartenszee
seniorencamping

Rustige seniorencamping aan zee

  • Natuurrijke en rustige camping
  • Ruime accommodaties en kampeerplaatsen
  • Aan de Noord-Hollandse kust

Genieten op een seniorencamping in Nederland

Ben jij op zoek naar een rustige camping die geschikt is voor een senioren vakantie? Dan zit je goed bij Camping Sint Maartenszee in Noord-Holland! Onze camping heeft een prachtige ligging in de duinen, het is slechts een kwartier lopen naar de zee. Op onze camping kun je verblijven in een comfortabele en unieke accommodatie of op een ruime kampeerplaats. Vanaf je verblijf sta je zo met je voeten op het strand van Sint Maartenszee. Deze prachtige omgeving is een ideale uitvalsbasis om te wandelen of te fietsen door het duinlandschap. Kom helemaal tot rust aan het strand tijdens jouw vakantie op onze seniorencamping!

Verblijven op een seniorencamping

Op onze rustige camping kampeer je midden in de duinen. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een stroomvoorziening van maximaal 10 ampère elektra. Een aantal plaatsen beschikken over privé sanitair voor nét dat extra beetje luxe. Je kunt ook overnachten in een van onze unieke accommodaties, geschikt voor maximaal 8 personen. Je hebt de keuze uit bungalows, lodges, trekkershutten, villa's en wij bieden zelfs een bijzonder vogelnestje. Er is voor ieder gezelschap een geschikt verblijf; je kunt zelfs je hond meenemen naar onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen en accommodaties. Vanuit je kampeerplek of vakantiehuis loop je zo het strand op. Welk verblijf heeft jouw voorkeur?

Tips voor jouw verblijf in Sint Maartenszee

Onze camping is zeer geschikt voor 50-plussers door de rustige omgeving en de directe ligging aan zee. Het strand ligt op slechts 15 minuten lopen en is ook te bereiken met de beachbus. Hier kun je schitterend wandelen en fietsen door de duinen. In de buurt ligt het natuurgebied Zwanenwater, een gebied vol meren, duinen, graslanden en moerassen. Huur een fiets op onze camping en ontdek deze prachtige omgeving! Ook op onze camping zelf is er genoeg te doen voor senioren; je kunt een potje duingolf spelen en na een actieve dag op het strand kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje bij Restaurant de Duinerij. Je zult je geen moment vervelen op onze seniorencamping!

Wat te doen in de buurt:

  • Wandelen door de duinen en het strand
  • Het Zwanenwater bezoeken
  • Fietstocht maken
  • Bloeiend Zijpe bekijken
  • Naar het Zuiderzeemuseum

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Bieden jullie ook camperplaatsen?

Bij Camping Sint Maartenszee bieden wij naast kampeerplaatsen ook ruime camperplaatsen geschikt voor campers tot maximaal 7 meter. Voor grotere campers kun je een comfort L of XL plaats boeken. Alle plekken zijn voorzien van een stroomaansluiting en liggen dicht bij de faciliteiten.

Kan ik een last minute vakantie boeken?

Wil jij op het allerlaatste moment nog even heerlijk uitwaaien aan zee? Op onze seniorencamping kun je ook terecht voor een ontspannen last minute vakantie. Dat is pas zorgeloos genieten aan zee!