Camping Sint Maartenszee
kindvriendelijke camping

Leuke kindercamping aan zee

  • Rustige camping aan zee
  • Kampeerplekken en accommodaties
  • Gave speel- en sportplekken

Vier vakantie op een kindercamping aan zee

Ben jij op zoek naar een gezellige camping aan zee voor het hele gezin? Dan zit je goed bij Camping Sint Maartenszee! Wij bieden gave faciliteiten voor jong en oud op een schitterende locatie aan de Noord-Hollandse kust. Bij Camping Sint Maartenszee kun je verblijven op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele en unieke accommodatie. Kinderen kunnen zich vermaken in de uitdagende speeltuin of op het sportveld. Onze camping ligt op een kwartiertje lopen van het strand en leent zich dus perfect voor een heerlijke strandvakantie. Na een ontspannen of actieve dag kun je genieten van een hapje en een drankje bij ons smakelijke restaurant. Mogen we jou ook verwelkomen op onze kindercamping aan zee?

Overnachten op een camping voor kinderen

Bij Camping Sint Maartenszee kun je verblijven op een kampeerplaats of in een accommodatie. Onze kampeer- en camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een stroomvoorziening met maximaal 10 ampère elektra. Op onze kampeervelden staan twee sanitairgebouwen. Voor nét dat beetje extra luxe van thuis kun je ook verblijven op een kampeerplaats met privé sanitair. Huisdieren zijn welkom op onze kampeerplekken! Je kunt ook verblijven in een comfortabele accommodatie, geschikt voor maximaal 8 personen. Wij hebben een divers aanbod (glamping)accommodaties; zo bieden wij bungalows, lodges, villa's, trekkershutten en een bijzonder vogelnestje. Welk verblijf op onze kindercamping heeft jouw voorkeur?

To do's in de omgeving van Sint Maartenszee

Op onze camping voor kinderen is er altijd wel iets te beleven! Zo bieden wij een uitdagende speeltuin met klimtoestellen, een gave airtrampoline en een pannakooi met basketbalveld. Voor de allerkleinsten hebben we zandbakken met glijbaantjes. Sla ook eens een balletje op de bijzondere duingolfbaan. De prachtige omgeving aan zee is ideaal om heerlijk een dagje uit te waaien op het strand. Er zijn ook allerlei leuke uitstapjes te beleven in de omgeving van onze kindercamping. Ontdek de mooie verhalen van het Zuiderzeemuseum of wandel tussen de dieren bij Landgoed Hoenderdaell. Voor een dag vol speelplezier kun je terecht bij Land van Fluwel of Attractiepark de Goudvis. Op onze camping zul je je geen moment vervelen!

Uitstapjes met kinderen:

  • Zuiderzeemuseum
  • Land van Fluwel
  • Landgoed Hoenderdaell
  • Attractiepark de Goudvis
  • Vlinderado

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Kan ik mijn hond meenemen naar jullie camping?

Een vakantie voor het hele gezin is natuurlijk niet compleet zonder je trouwe viervoeter! Daarom bieden wij huisdiervriendelijke kampeerplaatsen en accommodaties. Op het strand van Sint Maartenszee vind je twee hondenlosloopgebieden waar je heerlijk met je hond kunt wandelen.

Is een last minute vakantie ook mogelijk?

Voor een last minute verblijf bij een kindercamping aan zee moet je bij Camping Sint Maartenszee zijn! Wij bieden ruime kampeerplaatsen en unieke accommodaties die ook op het állerlaatste moment te boeken zijn.