Camping Sint Maartenszee
Pasen

Pasen

  • Dichtbij de zee en de duinen
  • Kamperen of accommodatie huren
  • Fietsverhuur op de camping

Kom volledig tot rust tijdens je paasweekend

Wil je tijdens Pasen volledig tot rust komen? Kom dan naar Camping Sint Maartenszee in Noord-Holland. De camping ligt op loopafstand van de zee, met zo'n 15 minuten ben je er. Tijdens de wandeling kan je genieten van de mooie natuur, de duinen en de fluitende vogels. Je bent verzekerd van een vakantie vol zon, zee en strand. Tijdens je verblijf heb je de mogelijkheid om bij ons te kamperen of een accommodatie te huren tot en met 8 personen. Groot genoeg om gezellig met je partner, vrienden of het hele gezin te komen. Met wie kom jij genieten van je paasweekend weg?

 

Zoek en boek hier je paasweekend weg

 

Fietsen huren tijdens Pasen

Op Camping Sint Maartenszee is het mogelijk om bij de receptie een fiets te huren. Met de fiets kan je verschillende fietsroutes fietsen, waarbij je geniet van de rust van de mooie natuur. Ook kan je ervoor kiezen om naar het strand te fietsen, hier ben je in no-time. Naast het huren van een fiets kan je ook een bolderkar huren. Makkelijk om je spullen of kinderen in mee te nemen naar het strand. Kom langs de receptie en ontdek de mogelijkheden!

 
 

Een greep uit de faciliteiten

  • Duingolf
  • Honden douche
  • Restaurant De Duinerij
  • Supermarkt

Kamperen in de duinen

Tijdens Pasen is het mogelijk om bij ons op de camping te komen kamperen. De camping ligt aan de rand van een prachtig duingebied. Op de camping heb je de keuze uit verschillende soorten plekken. Zo kan je ervoor kiezen om met een camper, tent of caravan te komen. De plekken kunnen onderverdeeld worden in basis en comfort. Wanneer je kiest voor een comfortplaats heb je water en waterafvoer bij de plek. Daarnaast zijn alle plekken geschikt voor maximaal 6 personen en heb je de keuze uit 6 of 10 ampère stroom. Twijfel niet langer en boek nu je kampeerplaats op Camping Sint Maartenszee!