Camping Sint Maartenszee
Meivakantie aan de kust

Meivakantie aan zee

  • Midden in de Noord-Hollandse duinen
  • Op 15 minuten lopen van de zee
  • Diverse glamping mogelijkheden

Genieten van jouw meivakantie in Noord-Holland

Wil je jouw meivakantie doorbrengen midden in de duinen en op 15 minuten lopen van de zee? Dan is Camping Sint Maartenszee de ideale vakantiebestemming voor jou! Verblijf in één van onze lodges of trekkershutten voor maximaal 8 personen en beleef een ontspannen vakantie midden in de Noord-Hollandse duinen. Op Camping Sint Maartenszee zijn er diverse faciliteiten te vinden zoals onder andere een uitgebreid restaurant, een supermarkt, verschillende speeltuinen, een duingolfbaan en een fiets- bolderkarverhuur om de prachtige omgeving te verkennen.

Boek hier uw meivakantie bij Camping Sint Maartenszee⤵

Veel verblijfsmogelijkheden bij Camping Sint Maartenszee

Bij onze camping aan zee is er een ruim aanbod aan accommodaties en kampeermogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om te verblijven in één van de comfortabele wood- of duolodges, luxe te kamperen in een trekkershut of te genieten van ruimte en luxe in een bosvilla of strandbungalow. Wil je toch liever met je eigen caravan of camper op vakantie? Ook dat kan bij Camping Sint Maartenszee! Onze ruime kampeervelden zijn voorzien van maximaal 10 ampère stroom en jouw auto kan gewoon op de plek staan! Welk verblijfstype gaat jouw voorkeur naar uit?

Ontdek de omgeving van Camping Sint Maartenszee

De omgeving van onze prachtige camping aan zee leent zich perfect voor heerlijke wandel- en fietstochten. Maak een rondje door natuurrijke omgeving en ontdek de grote meren, de bloemrijke grasvelden en de duinen. Ook voor de jongere vakantieganger is er genoeg te beleven rondom Camping Sint Maartenszee. Leef je uit in attractiepark de Goudvis, bekijk de mooiste vlinders bij Vlinderado of breng een bezoekje aan het zuiderzeemuseum. Kortom, je verveelt je geen moment tijdens je meivakantie bij Camping Sint Maartenszee!

Diverse faciliteiten

  • Zuiderzeemuseum
  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Attractiepark de Goudvis
  • Vlindertuin Vlinderado
  • Landgoed van Fluwel