Camping Sint Maartenszee

Ontmoet het team!

Tatum
Coördinator Receptie | NL-DU-ENG

Hallo! Ik ben Tatum, de Coördinator van de receptie. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons onvergetelijk wordt door een vlekkeloze service te bieden en u met een glimlach te verwelkomen. Aarzel niet om bij mij aan te kloppen voor alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u een warm welkom te bieden bij onze receptie!

Elles
Receptioniste | NL-DU-ENG

Goedendag! Ik ben Elles, jullie receptioniste. Welkom op onze prachtige camping! Ik sta klaar om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je vragen of suggesties? Ik help graag! Laten we samen genieten van onze mooie camping. Tot ziens bij de receptie!

André
Technische Dienst | NL-DU-ENG

Welkom! Mijn naam is André en ik ben de Technische Dienst hier op de camping. Of het nu gaat om een klein probleempje met de stroom in uw caravan of camper, of om andere technische kwesties, ik sta paraat om u te assisteren. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat uw verblijf hier zo comfortabel mogelijk verloopt. Aarzel dus niet om bij mij aan te kloppen als u ergens hulp bij nodig heeft.

Paula
Receptioniste | NL-DU-ENG

Goedendag! Ik ben Paula, de receptioniste van deze schitterende camping. Van harte welkom! Ik ben hier om ervoor te zorgen dat jullie verblijf zo plezierig mogelijk verloopt. Als je vragen hebt of suggesties wilt delen, sta ik klaar om te helpen. Laten we samen genieten van deze prachtige locatie. Tot ziens bij de receptie!

Stijn
Groen voorziening | NL-ENG

Welkom! Ik ben Stijn en ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van al het groen op de camping. Of het nu gaat om het bijwerken van heggen, het maaien van gras rondom uw accommodatie of het verzorgen van de groenvoorzieningen, ik sta klaar om te helpen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat het groen er altijd tiptop uitziet, zodat u kunt genieten van een prachtige omgeving tijdens uw verblijf. Aarzel niet om mij aan te spreken als u assistentie nodig heeft!

Rosa
Schoonmaakster | ESP

Welkom! Ik ben Rosa, uit Spanje. Tijdens de zomermaanden help ik hier met het schoonmaken van zowel de sanitairgebouwen als de accommodaties op de camping. Ik zet me in om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u dit het beste via de receptie of een collega van mij bespreken.

Hans
Parkbeheerder | NL-DU-ENG-ESP-FR

Goedendag kampeerders! Ik ben Hans, en heet jullie van harte welkom op onze prachtige camping. Ik zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jullie kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid en rust. Heb je vragen of suggesties? Aarzel niet om mij aan te spreken! Laten we samen genieten van deze plek onder de sterren. Tot ziens op onze camping!

Nicky
Schoonmaak/Receptie | NL-DU-ENG

Goedendag, ik ben Nicky. Op onze prachtige camping ben ik verantwoordelijk voor de schoonmaak en spring ik in als receptioniste wanneer dat nodig is. Mijn doel is ervoor te zorgen dat u een aangenaam verblijf heeft bij ons op de camping. Aarzel niet om vragen te stellen of opmerkingen te maken; ik sta altijd klaar om te helpen.

Marcia
Schoonmaakster | NL-ENG-PT

Welkom! Mijn naam is Marcia, en ik ben verantwoordelijk voor het schoonmaken van zowel de sanitairgebouwen als de accommodaties hier op de camping. Met zorg en toewijding zorg ik ervoor dat alles er tiptop uitziet, zodat u volop kunt genieten van uw verblijf. Als u speciale wensen heeft, kunt u altijd bij mij terecht. Ik sta klaar om te helpen!