Camping Sint Maartenszee
Pinksteren

Pinksteren

  • Midden in de Noord-Hollandse duinen
  • Honden zijn welkom
  • Accommodaties tot 10 personen

Kom tot rust tijdens een pinksterweekend in de duinen

Wil je even weg tijdens pinksteren en heerlijk tot rust komen? Vier dan jouw vakantie bij Camping Sint Maartenszee! Bij onze camping midden in de Noord-Hollandse duinen kom je helemaal tot rust en ben je met 15 minuten lopen bij het strand en de zee. Neem je familie of vrienden mee en verblijf in één van onze ruime accommodaties voor maximaal 10 personen of huur een kampeerplek in de duinen. Ook je hond is van harte welkom bij Camping Sint Maartenszee, je mag jouw trouwe viervoeter zelfs meenemen naar het strand!

Boek hier jouw pinksterweekend weg met familie of vrienden⤵

Jouw verblijf tijdens een pinksterweekend weg

Tijdens jouw verblijf bij Camping Sint Maartenszee kan je kamperen op één van de gezellige veldjes. Deze kampeerplekken beschikken over maximaal 10 ampère stroom en een eigen parkeerplek. Wil je graag een luxer verblijf tijdens jouw pinksterweekend weg, dan kan je kiezen voor een ruime accommodatie. Je kan verblijven in een woodloge of een trekkershut, maar ook een strandbungalow of een bosvilla zijn mogelijkheden bij Camping Sint Maartenszee. Kortom, ons ruime aanbod heeft voor ieder wat wils! Wat heeft jouw voorkeur?

Faciliteiten tijdens jouw pinksterweekend weg

Tijdens jouw vakantie bij Camping Sint Maartenszee met familie of vrienden verveel je je geen moment dankzij de diverse faciliteiten op de camping. Sla je slag op de duingolfbaan, huur een fiets en ontdek de natuurrijke omgeving, leef je uit in de speeltuinen en geniet van een hapje en drankje in het restaurant. De omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige duinen en langs het strand. Er is dus genoeg te doen tijdens jouw pinksterweekend weg met familie en vrienden! 

Een greep uit onze faciliteiten

  • Duingolf
  • Speeltuinen en sportvelden
  • Hondendouche
  • Restaurant De Duinerij
  • Fiets- en bolderkarverhuur