Camping Sint Maartenszee
Hemelvaart

Hemelvaart

  • Volledig ontspannen
  • Op loopafstand van de zee
  • Gratis hondendouche

Hemelvaart aan zee 

Een heerlijk lang weekend met beginnende zomerse temperaturen aan zee klinkt als een perfect hemelvaartsweekend. Bij Camping Sint Maartenszee ben je verzekerd van een vakantie vol zon, zee en strand. Met 15 minuten lopen door de prachtige duinen ben je bij het strand en kan je een frisse duik nemen in de zee. Wanneer je terug bent van het strand kun je bij ons restaurant De Duinerij een hapje eten. Geen zin om uiteten te gaan? Dan kun je het ook gerust meenemen naar je verblijf. Kom tijdens Hemelvaart naar Camping Sint Maartenszee en geniet van de faciliteiten en omgeving.

Zoek en boek hier jouw perfecte vakantie ⤵

Kamperen of een accommodatie huren?

Op Camping Sint Maartenszee is het mogelijk om te kamperen of een accommodatie te huren. Op de camping is het mogelijk om met de caravan, camper of een tent te komen. Je hebt dan de keuze uit een basis- of comfortplaats. Allen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Wanneer je ervoor kiest een accommodatie te huren heb je de keuze uit verschillende types voor 2 tot 8 personen. 

In het kort

  • Kamperen met caravan, camper of tent
  • Verschillende soorten accommodaties
  • Verblijf voor 2 tot 8 personen
  • Gratis toegang tot de faciliteiten

De hond mee tijdens Hemelvaart

Graag op vakantie willen, maar de hond niet thuis willen laten? Bij Camping Sint Maartenszee zijn huisdieren toegestaan, dus ook de hond kan lekker mee. Op de camping hebben wij speciaal voor honden een hondendouche. Hier kun je de hond afspoelen na bijvoorbeeld een dagje strand. Bij de receptie zijn er gratis poepzakjes af te halen. Op deze manier houden wij de camping schoon. Dus neem je hond of huisdier gezelllig mee op vakantie!

Ontdek Camping Sint Maartenszee