Camping Sint Maartenszee
Vakantiehuisje Callantsoog

Vakantiehuisje nabij Callantsoog

  • 8 minuten rijden van Callantsoog
  • Honden zijn welkom
  • 15 minuten lopen van het strand

Vakantiehuisje huren aan het water nabij Callantsoog

Wil je graag op vakantie vlakbij het strand? Dan ben je bij Camping Sint Maartenszee aan het goede adres! Camping Sint Maartenszee ligt namelijk op 15 minuten lopen van het strand en nabij Callantsoog, een prachtige badplaats die bekend staat om de mooiste en breedste stranden. Na 8 minuten rijden met de auto bevind je je al in de kustplaats en kan je heerlijk uitwaaien op het strand en een drankje doen bij één van de strandpaviljoens. Na je dagje uit kom je weer heerlijk tot rust in één van onze bungalows, villa's of lodges.

Ontdek het aanbod vakantiehuisjes nabij Callantsoog

Bij Camping Sint Maartenszee is het aanbod erg ruim, er is namelijk mogelijkheid tot kamperen met jouw eigen caravan of het huren van één van de accommodaties. Zo kan je verblijven in één van de soorten lodges die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Wil je graag een wat luxer verblijf? Kies dan voor een ruime strandbungalow voor 6 personen of een bosvilla die zelfs geschikt is voor 8 personen. Maar ook kamperen is een goede optie voor jouw vakantie nabij Callantsoog! De kampeerplekken bij Camping Sint Maartenszee zijn ruim en geschikt voor een gezellige vakantie. Honden zijn ook welkom als je kampeert en ze mogen ook mee naar het strand!

Nog meer to do's in de omgeving

Camping Sint Maartenszee ligt op 8 minuten rijden van Callantsoog, maar er is nog meer te beleven tijdens uw vakantie in de omgeving. Zo leent de waterrijke omgeving zich perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de duinen naar het strand. Het Zwanenwater is echt een aanrader met haar grote meren, duinen, moerrassen en bloemrijke graslanden. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven tijdens hun vakantie nabij Callantsoog. Zo is het Zuiderzeemuseum in de buurt, kunnen ze zich uitleven in attractiepark de Goudvis of de prachtige vlinders bewonderen in Vlinderado. Kortom, je verveelt je geen moment bij Camping Sint Maartenszee!

To do's in de omgeving⤵

  • Wandelen of fietsen
  • Het Zwanenwater verkennen
  • Zuiderzeemuseum
  • Attractiepark de Goudvis
  • Vlinderado
  • Bloeiend Zijpe

Wat mensen ons vroegen⤵

🏖 Wat is er te doen in Callantsoog?

Callantsoog ligt op 8 minuten rijden van Camping Sint Maartenszee en staat bekend als dé bad- en kustplaats van Nederland. De stranden zijn prachtig en de strandpaviljoenen zijn geschikt voor een heerlijk hapje en drankje. De perfecte optie voor een dagje uit met het hele gezin!

🏠 Wat is het aanbod aan accommodaties bij Camping Sint Maartenszee?

Bij Camping Sint Maartenszee is er een ruim aanbod aan accommodaties. Zo kan je verblijven in één van de simpele en ingerichte lodges, deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zorgen toch een beetje voor het kampeergevoel. Voor een luxere vakantie kan je verblijven in een ruime en luxe strandbungalow of bosvilla.