Camping Sint Maartenszee
trekkershut aan zee

Vakantie vieren in een trekkershut aan zee

  • Gezellige camping aan zee
  • Knusse trekkershutten
  • Op loopafstand van het strand

Knus verblijven in een trekkershut in Noord-Holland

Natuurlijk genieten doe je bij Camping Sint Maartenszee! Bij ons kun je even helemaal terug naar de basis in een gezellige trekkershut. In deze knusse hut ervaar je het kampeergevoel met net iets meer comfort. Vanaf jouw trekkershut loop je zo het strand op, hier kun je heerlijk ontspannen, zwemmen, wandelen of fietsen. Ook op onze camping zelf is er genoeg te beleven dankzij de uitstekende parkfaciliteiten. Zo bieden wij mogelijkheden voor sport en spel en een restaurant met smakelijke gerechten. Wat je ook gaat ondernemen; jouw vakantie in een trekkershut aan zee wordt onvergetelijk!

Jouw trekkershut aan zee

Onze trekkershutten zijn klein maar fijn en bieden alles wat jij nodig hebt voor dat back to basic gevoel. Zo beschikken de hutten over een slaapkamer met twee stapelbedden en een compleet ingerichte keuken waar je zelf heerlijke maaltijden kunt klaarmaken. Het sanitairgebouw met douches, toiletten en wasbakken is vlak bij de trekkershutten gelegen. Je hond is ook welkom zodat je samen kunt genieten van een vakantie in de duinen. Onze trekkershutten beschikken over een picknicktafel waar je samen gezellig buiten kunt zitten. Dat is heerlijk terug naar de basis in een natuurrijke omgeving!

Onze trekkershutten in het kort:

  • Knus en gezellig ingericht
  • Geschikt voor maximaal 4 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Met picknicktafel
  • Vlak bij het strand en de zee

Tips voor jouw vakantie aan zee

Op onze camping zal jong en oud zich urenlang kunnen vermaken dankzij de diverse parkfaciliteiten. Speel een potje golf in de duinen, daag elkaar uit op het basketbalveld of kom na een actieve dag culinair genieten bij Restaurant De Duinerij. Ook de omgeving biedt tal van vermakelijke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling of fietstocht door het mooie duinlandschap of langs de kustlijn. Een gezellig dagje uit beleef je bij het interessante Zuiderzeemuseum of tussen de dieren van Landgoed Hoenderdaell. Wat ga jij ondernemen tijdens je verblijf in een trekkershut aan zee?

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen eerdere gasten ons:

• Is mijn hond ook welkom in de trekkershut?

Onze trekkershutten zijn huisdiervriendelijk, jouw hond is dus van harte welkom! Wandel samen over het strand en door de duinen van Noord-Holland. Jouw trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben op een van de losloopgebieden op het strand van Sint Maartenszee!

• Hoe ver ligt mijn trekkershut van het strand?

Vanaf Camping Sint Maartenszee is het iets meer dan een kilometer naar het strand. Dat is ongeveer een kwartier lopen. Bij mooi weer rijdt er ook een beachbus die je hier kan afzetten.